Рокли

Стилни и елегантни, ежедневни, официални. Роклите са най-желаната, най-женствената и най-красивата дамска дреха. Едва ли има жена, която да няма поне няколко рокли в гардероба, но винаги да има нужда от още за някой конкретен повод, или за по-добро настроение в ежедневието. Ателие Иванел Ви предлага голямо разнообразие от модели. Всеки от тях ще бъде ушит специално за Вас в желания цвят и размер. Имате голям избор между 28 цвята и размери от най-малкия до най-големия. В колекцията ще намерите летни рокли, коктейлни рокли, ежедневни или официални рокли. Модели с дълъг ръкав могат да бъдат ушити с къс ръкав или обратно. Различни деколтета правят стилът неповторим.

Защо да изберете роклите на Ivanel? Защото ще бъдат точно по Ваша мярка. Всички коментари преди поръчката са възможни. Моделите не са налични, но поръчките се изпълняват бързо. Можете да зададете данни за гръдна обиколка, талия, ханш, дължина на рокля и ли ръкави. Необходимо е само да направите уточнение преди поръчката. За ушиването на роклите са необходими от 1 до 3 дни, в зависимост от модела и големината на поръчката. Доставките се извършват до всяко населено място в България.

Материите, с които работим са качествени с наситени цветове. Моделите се изработват най-често от вискоза с ликра, полиамид или други материи. Съобразява се моделът с материята. Ако в палитрата с цветове не намирате желания цвят, пишете ни и ще потърсим цвят най-близък до желания от Вас. Индивидуалните поръчки отнемат по-дълго време, но въпреки това са съобразени с Вашите срокове. При колебания преди поръчките, не се колебайте да се свържете с нас по телефон, мейл или във фейсубк.

Показване на 105 резултата