Ако ви бях открила по-рано, колко време щях да спестя…

елена от бургас

Вероятно на всеки от нас се е случвало да се лута в търсене на “нашата” дреха по магазините. Колкото и красиви дрехи да се предлагат, все има нещо, което ни спира от покупка. Страхотна блуза – но няма мой размер, Красива рокля – но е много къса за мен. Прекрасен цвят, но този модел не ми стои добре….и още куп други пречки.

Подобно предизвикателство имаше и Елена, която дълго време търсеше най-обикновена блуза с поло и дълъг ръкав, но в любимият за нея маслено зелен цвят, без никавки бродерии, щампи, дантели. На пръв поглед семпло и лесно, но се оказа за нея, че подобно търсене отнема повече от 10-15 дена. За нейна голяма радост, попада на сайта ни ivanel.bg, където откри търсеният модел и още повече – любимият й цвят. Точно, каквото търси. Приятната изнедана идва веднага – размерът може да бъде съобразен с нейните точни мерки, какво по-чудесно от това. Елена записа мерките си за гръдна обиколка, талия и ханш, а също и фиксира дължини на блузата и ръкавите, като добави това в полето за коментар към поръчката. До три дни блузата беше при нея, в точния размер, точния цвят.

От този ден мина вече една година и за нас е огромна радост, да ушиваме отново поръчките за Елена, защото я спечелихме като редовен клиент.